
Czy wiesz, że makaron do dań azjatyckich różni się od tego, który znamy z kuchni włoskiej? W Azji makaron jest często wytwarzany z mąki ryżowej, ziemniaczanej lub z mąki z ciecierzycy, co sprawia, że jest bardziej elastyczny i delikatny. W Polsce coraz częściej można spotkać takie rodzaje makaronów, które doskonale sprawdzają się w egzotycznych potrawach.
W kuchni azjatyckiej makaron pełni rolę podobną do ryżu, czyli jest bazą dla wielu dań. W zależności od kraju i regionu, można spotkać różne rodzaje makaronów, takie jak udon, soba czy ramen.
Firmy według kategorii
Rejestr usług i urządzeń elektronicznych i AGD
Usługi remontowo-budowlane
Baza gastronomii i produktów spożywczych
Atrakcje turystyczne i noclegi
Zakupy, kultura i rozrywka - baza punktów
Rejestr usług dla zdrowia i urody
Meble i ozdoby do Twojego wnętrza
Usługi z zakresu mediów i badania rynku
Rejestr sklepów z odzieżą i obuwiem
Transport dla Ciebie i firmy
Finanse i ubezpieczenia - wykaz
Opieka i zabawa - wykaz produktów dla dzieci
Obrót i zarządzanie nieruchomościami - katalog usług
Baza kursów i szkoleń
Hodowla i rolnictwo